dilluns, de setembre 03, 2007

Next of kin

Next of Kin (1984) Atom Egoyan

Una pel·lícula del període de formació d'Atom Egoyan, la cinquena vegada que dirigia un film, i només amb 24 anys. Ja trobem a la que seria la seua actriu fetitxe i muller Arsinée Khanjian. La resta d'actors no s'han tornat a veure pel que supose que serien amateurs, familiars d'Egoyan o d'algun grup de teatre local de Toronto.

La història parla de les relacions familiars i de com es poden manipular fàcilment fent creure el que no és veritat. Un jove es construeix una nova família perquè no li agrada la que té fingint que és el fill que la nova família va donar en acollida perquè acabaven d'arribar d'un país estranger i no tenien diners. Tot això és possible perquè totes dues famílies van al mateix assessor familiar i el jove es fa amb les cintes de vídeo de l'altra família aconseguint tots els coneixements necessaris per a fer-se passar pel fill perdut.

Trobem també ja les marques típiques d'Egoyan com són els monitors, els vídeos, el club de striptease. Un bon avançament del que faria Egoyan en les seues pel·lícules posteriors sobretot les de finals del 80 i principis dels 90.

Quarta pel·lícula de 2007.

Pel·lícules 2007
  1. Joyeux Noël
  2. Bad Santa
  3. Azuloscurocasinegro