dilluns, de setembre 24, 2007

Heroes - 2ona temporada

Aquesta nit, dilluns 24 de setembre, comença a EEUU la 2ona temporada de Heroes. La série l'emet la cadena NBC i va tindre una primera temporada amb molt d'èxit. Ací la vàrem poder veure primer en la cadena SciFi de Digital+ i amb un poc de retard en les cadenes autonòmiques com TeleMadrid, TV3,... La vaig agafar just del principi en SciFi i vaig intentar no perdre'm ni un capítol perquè la veritat és que està molt ben feta, i és molt difícil trobar una série de ciència-ficció que no caiga en els tòpics i estiga ben produïda.

Heroes es un drama èpic que retrata les vides de persones ordinàries que descobreixen que tenen habilitats extraordinàries, tals com telepatia, volar i capacitat per a canviar el continu espai-temps. Hauran d'aprendre a conviure amb els seus poders, a conéixer-los i a dominar-los. Aquestos individus no sols salvaran el món, sinó que el canviaran per a sempre.

Els nostres personatges deuen enfrontar-se amb diverses organitzacions i misteriosos personatges molt interessat pels seus poder, que volen investigar i obtenir a qualsevol preu, i al mateix temps deuran unir-se per tal d'aconseguir el seu objectiu final: salvar el món.

En el primer capítol de la segona temporada conéixerem el destí de Peter, Nathan i Matt després de l'enfrontament que varen tindre amb Sylar en l'últim episodi de la primera temporada. Mentre tots els altres intenten seguir endavant, una nova i sinistra força comença a perseguir i assassinar 'herois'. Amb la seua família amagant-se al sud de Califòrnia, H.R.G. i Claire intenten viure sense alçar sospites... una cosa més fàcil de dir que de fer.

Per altra banda Hiro, després d'aparéixer en el Japó feudal, es troba amb el seu heroi Takezo Kensei. I els bessons Maya i Alejandro Herrera intenten creuar la fronter amb EEUU des de Mèxic, amb l'esperança que algú els puga ajudar amb les seues 'mortals' habilitats.

Una altra de les novetat és que tindrem a la nostra detectiu adolescent favorita Kristen Bell, alias Veronica Mars, treballant en Heroes a partir del 3 o 4 capítol, fent un personatge anomenat Elle. Claire ja no serà l'única rossa adolescent de la série.

Bé, hi haurà que començar a planificar-se a veure com podem seguir aquesta segona temporada de Heroes.

Enllaços: Heroes Spain, Heroes - NBC Official Site, Heroes (IMBD)