dimarts, de setembre 11, 2007

The IT Crowd - Les samarretes de Roy - Temporada 01

The IT Crowd és una sèrie britànica escrita pel director irlandés Graham Linehan i que s'emet per Channel 4. Hi ha dues temporades de 6 episodis ja produïdes, la primera de les quals es va emetre a principis de 2006 i la segona s'està emetent ara mateix havent-se fet públic el passat dia 7 de setembre el capítol 3.

L'acció té lloc en les oficines d'una suposada corporació britànica en el centre de Londres. Es basa en la quotidianitat dels tres membres del Departament d'Informàtica (IT Department) situat en un soterrani esbojarrat. Els tres personatges principals són:
  • Roy - Roy és un enginyer un poc gos que no para de menjar porqueries i llegir còmics. En cada episodi porta una samarreta diferent relacionada amb temàtica geek.
  • Maurice Moss - Moss és el típic boig pels ordinadors i és un compendi de tots els comportaments característics d'aquest tipus de persones. És completament incapaç de fer les coses quotidianes més senzilles però amb els ordinadors és un geni.
  • Jen Barber - Jen és la xica que entra en el Departament d'Informàtica mentit en el seu currículum i al final troba un lloc entre els altres dos com a encarregada de relacions públiques del departament. Menteix molt fàcilment.
El tema d'aquest post, després d'introduir un poc la série, és recopilar les samarretes que porta Roy durant la primera temporada.


S01E01 - "Yesterday's Jam"

S01E02 - "Calamity Jen"

S01E03 - "Fifty Fifty"

S01E04 - "The Red Door"

S01E05 - "The Haunting Of Bill Crouse"

S01E06 - "Aunt Irma Visits"

Anirem veient quines samarretes porta durant la segona temporada.

1 comentari:

Jose V. ha dit...

fire !
Fire !

Please help me!