dimarts, de setembre 25, 2007

House - 4rta Temporada

Estem en plena voràgine d'estrenes de séries a les cadenes d'EEUU i hui, dimarts 25 de setembre, li toca a House, i la seua 4rta temporada a la FOX. Ací la podrem veure en estrena en la cadena FOX de Digital+ i un poc després en la cadena en obert Cuatro. La tercera temporada es va acabar amb els col·laboradors de House fugint del vaixell com rates. "Personalment, no puc creure que haja tingut els mateixos tres empleats durant tres anys", House dixit.

House és una série de metges encara que no una 'típica' série de metges, perquè en les seues trames es resolen misteris on la malaltia és la roïna i l'heroi és un metge controvertit i irreverent que no confia en ningú, i menys en els seus pacients. Encara que siga una série de metges recorda els relats del detectiu que va crear Arthur Conan Doyle: Sherlock Holmes. Es poden trobar molts paral·lelismes entres aquestos dos personatges només que ens hi dediquem una miqueta.

Al començament de la 4rta temporada House es troba sense equip de treball que el puga ajudar en els seus peculiars casos, i Cuddy i Wilson insisteixen en que contracte nous companys de feina. Després de 40 candidats per als llocs que hi ha vacants en l'equip, un grup de cinc metges resulten finalistes i segueixen competint per les cobejades places.

Acaben de remodelar la seua pàgina web de cara a l'estrena de la nova temporada i la veritat és que han fet una bona feina. Bé, encara que nosaltres no la podrem veure tan aviat com als EEUU ja farem per a aconseguir-la amb la menor demora possible.

Enllaços: House (Viquipèdia), House (IMDB)