dimarts, de novembre 27, 2007

"Meme": Temps Enrere

Des de Nausica i viure.cat em passen un "meme" anomenat Temps Enrera. La veritat és que no tinc massa experiència en aquestos temes i estic bastant d'acord amb el que conta La Llumenera de Nova York al seu post Memes i mims,

"Mai he estat amic de les cadenes, mai els he parat gaire atenció."

Preferisc anar contant les coses que es proposen en aquest "meme" poc a poc i contar-ho sempre amb l'excusa que he parlat d'algun tema que em recorda alguna experiència personal. Per exemple, podria fer un post sobre distribucions GNU/Linux i al final posar les cinc que més m'agraden, però fer un post només per a posar les cinc que més m'agraden no entra dintre del "llibre d'estil" d'aquest bloc. Això del "llibre d'estil" hi ha que agafar-s'ho amb molt d'humor, per favor.

Agrair de tot cor a Carles i Sebastià que hagueren pensat en mi per a això del "meme" però no crec que sabera fer-ho bé, segur que em queda massa asèptic o massa personal.

Evidentment, com que no he acomplit la missió encarregada, em sembla que tampoc li'l puc passar a ningú.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

No et preocupes, Miquel, ja se sap que quan ens fan un encàrrec, sempre pensem amb els que tenim més a prop però, això nio és cap obligació, només una manera de passar-ho bé, si et ve de gust. A mi si que màgradaria que ens anares alliçonant sobre totes aquestes coses del linux.

Anònim ha dit...

Uep Miquel,

El te vaig passar, perquè aquest és un dels blocs que més m'agraden i, per tant, més seguesc. Però has exposat perfectament la motivació de per què no seguir la cadena.
Esperarem noves sobre el que vulguis anar publicant.
Salut!

miq ha dit...

Això dels memes està bé per anar fent xarxa, però és veritat que sempre que me n'arriba un, no sé ben bé que fer-ne. És com quan a l'escola de petit em marcaven el tema de la redacció... sempre preferia quan tocava de "tema lliure".

Salut!

Unknown ha dit...

Em sembla que el millor per a fer xarxa és que ens llegim regularment i que ens enllacem les entrades que ens agraden dels altres blocs quan en vinga bé pel que estem escrivint.