dimarts, de novembre 20, 2007

Gamba amb Bleda

INGREDIENTS
(4 persones)

  • 2 garbes de bledes
  • 300 gr de gambeta de riu
  • Oli d'oliva
  • Alls
  • Una tomaqueta
  • Caldet de peix
  • Un vitet (pebre picant)
  • Pebre roig

COM ES FA?
Prèviament llaveu la bleda i feu-la a trossets. Col·loqueu la cassola al foc amb una quantitat d'oli que cubrisca el fons de la cassola, afegiu la gamba i fregiu-la. Poseu una tomaqueta a trossets, caldo de peix i menegeu, i després uns allets trossejadets i un vitet, o més, segons el gust de cadascú. Una vegada tot fregit, incorporeu la bleda i ho deixeu fins que aquesta estiga cuita, també afegiu pebre roig. Per últim proveu-la de sal, i si cal li'n poseu més.

Via: La Marina Alta - Menjars (2005). Editat per la Mancomunitat Cultural de la Marina Alta.

Entrades relacionades:

4 comentaris:

caterina ha dit...

Està molt bé això de les receptes! Jo me vaig apuntar la de l'arròs. A veure si un dia el faig! :D

msolde ha dit...

A veure si en puc anar publicant més. La premissa és que haig de fer el plat abans de publicar-lo, un poc com amb les pel·licules i els llibres.

Albert_stk ha dit...

Si algú em convida a aquest plat jo em cruspeixo les gambes i ell-a les bledes.

msolde ha dit...

Amb les gambetes de riu aquestes no crec que aconseguirem fer un gran menjar. En realitat l'ingredient principal del plat em sembla que són les bledes i les gambes només afegeixen el toc de sabor.