dissabte, de novembre 24, 2007

Los Informáticos - The IT Crowd

Hui, dissabte 24 de novembre, comença l'emissió en una cadena espanyola la série 'The IT Crowd'. Cada dissabte a les 20.30 h (redifusió: dimarts 20.45 h i dissabte 14.00 h) a Canal+ ens trobarem un capítol d'aquesta série britànica que tant d'èxit ha tingut ja entre els que la seguíem mitjançant Internet.

The IT Crowd és una sèrie escrita pel director irlandés Graham Linehan i que s'emet per Channel 4. L'acció té lloc en les oficines d'una suposada corporació britànica en el centre de Londres. Es basa en la quotidianitat dels tres membres del Departament d'Informàtica (IT Department) situat en un soterrani esbojarrat.

Només veient com han traduït el títol de la série se't lleven les ganes de veure-la en castellà, encara que sempre tens l'opció de veure-la en versió original prement el botó + del comandament. Supose que moltes de les situacions perdran molta gràcia al ser traduïdes. Així que el famós 'Have you tried to turn it off and turn it on again?' es transformarà en un bastant menys graciós '¿Has probado de apagar y encender?'.

No us perdeu aquesta oportunitat si no sou amants de veure séries per Internet. Només hi ha 12 capítols distribuïts en dues temporades de 6 episodis, però hi ha alguns que són per a fer-los un marc.

Entrades relacionades: