dimarts, de novembre 13, 2007

Arròs Caldós

INGREDIENTS
(4 persones)

  • 250 gr d'arròs
  • 500 gr de fesols mesclats (pinet, peladilla i de trencar)
  • 1/4 kg de pollastre
  • 1/4 kg de costelles de porc
  • 1/2 got menut d'oli d'oliva
  • 2 dents d'all
  • 1 tomaca
  • 1 pebrera torrada
  • 2 litres d'aigua
  • Sal i safrà

COM ES FA?
Es sofregeix, en una cassola, la carn trossejada amb la tomaca, els alls i la sal. Quan estiga mig sofregit posem els fesols i ho acabem de sofregir tot.
A continuació aboquem l'aigua amb el safrà i ho deixem coure durant uns 30 minuts. Seguidament incorporem l'arròs i el deixarem coure durant uns 20 minuts.
Abans que s'acabe de coure, afegim unes tires de pebrera torrada.

Via: Receptari de cuina tradicional - Associació de dones de Bellreguard

Entrades relacionades:

5 comentaris:

Carme Rosanas ha dit...

Doncs el proper arrosset que faci s erà aqest. A mi m'encanta caldoset. El vindré a llegir quan el necessiti.

caterina ha dit...

Mmm... Quina bona pinta que fa! Tinc la sensació de sentir l'oloreta i tot...

msolde ha dit...

Estava molt bo. Ara que ja sembla que ve el fred abelleix menjar aquest tipus d'arròs, per a la calor millor els sequets.

Albert_stk ha dit...

Aquest és l'arròs que fa ma mare però amb conill,per sucar-hi pà.

defak ha dit...

Avui en sopem!