dijous, de novembre 22, 2007

Festacarrer 2007 - Anal·lisi Final

Tres mesos després d'acabat el Festacarrer 2007 a La Xara arriba el moment de, amb tots els comptes clars, fer una anal·lisi final de com ha anat tot.

D'acord amb les xifres que ens aporta l'Ajuntament de La Xara, el cost final del Festacarrer 2007 has estat de: 29.638,00 €. I la distribució dels costos és la següent: EATIM de La Xara 4.245 €, i aportats per l'Associació Cultural Ocell 25.393,00 €.

Si tenim present l'enorme repercussió mediàtica que ha tingut el Festacarrer de La Xara, amb els beneficis d'imatge que això comporta, i la confirmació molt positiva dels restaurants i bars locals i, per tant, l'acceptació unànime per part d'eixos comerciants per tal que l'any que ve torne a fer-se el Festacarrer a La Xara, després d'una consulta feta per l'ajuntament als diferents bars i restaurants del poble, queda demostrat que el Festacarrer és, almenys per a La Xara, una activitat profitosa i econòmicament beneficiosa per al comerços del poble.

Açò és diametralment oposat als comentaris i opinions que venien donant-se des d'Ondara, que és on venia celebrant-se el Festacarrer des de fa 12 anys. Després de veure tot això a La Xara ja estan preparant-se per al Festacarrer 2008!

Entrades relacionades: