divendres, de novembre 09, 2007

Café Teatre - Electrodosmístics a Xàbia

Hui, divendres 9 de novembre a les 21.30h, a la Casa de Cultura de Xàbia, tindrem la representació de l'obra "Electrodosmístics" a càrrec de Mamant Teatre dintre de la programació de Café Teatre a Xàbia.

Aquesta companyia teatral amb només un any de vida, sorgeix de l’Escola de Teatre Comarcal de la Marina Alta ETC. Mamant Teatre és un projecte que com altres d'anteriors, permet que joves actors desenvolupen la seva tasca d’interpretació de forma independent baix la solidesa i la col·laboració de l’escola. Està formada per Hilari Pons i Quico Montiel, i uns dels seus objectius es el de produir muntatges per tal d'aprofitar el planter d’actors que ixen de l’escola de teatre comarcal ETC.

Electrodosmístics es el primer muntatge de Mamant Teatre, i ens trobarem amb una comèdia de l’absurd muntada en diversos esquetxos amb una duració aproximada de 70 minuts.

SINOPSI
Que fàcil ens fan la vida els electrodomèstics i com ens la compliquem les persones. Per què la convivència entre dos xicots pot resultar tant estrambòtica? D’una parella com la que apareix en escena, només ens podem esperar despropòsits. Ells ens mostraran les dues cares de la convivència, la més entranyable, i la més dolenta. Això sí, d’una manera poc habitual, o siga... tan esbojarrada com absurda. Situacions tan irreals en la forma com reals en el fons, només poden ser viscudes quan els seus protagonistes són una estranya mescla entre cinisme, dolçor, enveja, tendresa, i per damunt de tot... PURA BOGERIA.