divendres, de novembre 02, 2007

Excursió al Paratge Natural del Condoig a Beniaia

Ahir, 1 de novembre, dia de Tots Sants, vàrem estar en el Paratge Natural del Condoig a Beniaia (La Vall d'Alcalà).

A les 9 de matí estàvem fent camí cap a Beniaia i cap a les 10.15h deixàvem el cotxe al Despoblat Morisc de La Queirola després d'haver passat pel poble i anat per la pista que hi ha a ma dreta pujant cap a Tollos. Una de les cases d'aquest indret sembla l'han restaurada, les altres s'aguanten com poden.

Després vàrem anar baixant per una pista no massa ampla però que havien acabat d'aplanar amb maquinària pesada, es notaven encara les marques que havien deixat amb les rodes. Aquesta part va ser agradable, només amb la dificultat d'alguns trams amb fang, i ens vàrem dedicar a mirar el paisatge de tardor que presentava l'indret.

Més endavant el camí ja es va fer més estret i va començar a aparéixer l'aigua i les mostres dels despreniments que havien provocat les pluges de l'última quinzena a la comarca. Fins que vàrem arribar a un punt on el sender estava completament inundat amb més d'un pam d'aigua. No fórem capaços de trobar un camí alternatiu i per tant ens vàrem donar per vençuts. Només quedava treure l'esmorzar i després desfer el camí fins al cotxe.

Una vegada arribats al cotxe vàrem fer un altre intent de seguir un suposat camí que hi havia marcat però en realitat les senyalitzacions no existien i ho vàrem deixar córrer. Era passada la 1 de migdia i anava sent temps d'anar pensant en el dinar. Vàrem fer camí cap a Tollos per tal de dinar al Restaurant L'Antiga Escola, però això ja és una altra història.

En fi, que si volen que més gent puga visitar aquest paratge haurien d'arreglar una mica el sender i senyalitzar-lo adequadament.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Ei Miquel. Soc josep (informatic de gandia) aquest diumenge farem aquesta ruta amb la gent del casal Jaume I d'oliva. Ja faré un comentari...

Unknown ha dit...

Josep, ja em diràs com heu quedat.