divendres, de novembre 23, 2007

Els Sis Consells de David Sifry per a Tindre un Bloc

Acabe de veure aquestos consells resumits d'una entrevista a David Sifry publicada a El País el passat dilluns dia 19. Estic bastant d'acord amb aquestos consells i alguns els intente aplicar des d'un principi a aquest bloc. David Sifry és conegut per ser el fundador de Technorati, el cercador més important de blocs.
  1. Escriu coses interessants, escriu sobre el que t'agrade.
  2. Escriu bé.
  3. Escriu de forma constant.
  4. Enllaça molt, i no sols als teus amiguets.
  5. Tingues molt clar què vols fer amb el teu bloc.
  6. No muntes un bloc pensant en fer diners.
Si ets coherent i escrius sobre el que t'agrada el bloc al final agafarà forma i no serà un refregit de coses sense connexió. Sempre intente que no se'm passe cap falta d'ortografia perquè es bastant desagradable llegir textos amb errors d'aquest tipus. No deixe mai que passe un dia sense escriure alguna cosa, encara que hi ha dies que et sents més inspirat que d'altres. Sempre revise els textos a veure què puc enllaçar, quan no puc posar almenys un parell d'enllaços em sembla que li falta alguna cosa a l'entrada. L'objectiu d'aquest bloc és simplement anar escrivint des del meu punt de vista personal, encara que amb una mica de coherència, no és un bloc temàtic. Això dels diners ni m'ho plantege ara, ni més endavant tampoc.

Amb quasi tres mesos que fa que he reviscolat aquest bloc cada dia em divertisc més amb ell. Pense que això és el més important.

Via: mangasverdes.es

3 comentaris:

miq ha dit...

Sí senyor!

Subscric més les teves paraules que les de Sifry. Les d'ell són l'ABC elemental del blogaire.

Anònim ha dit...

Això d'enllaçar està força bé.
El meu bloc el faig per divertir-me, encara que a tots ens agrada que tingui cert èxit.
Per cert es pot fer diners amb els blocs? XDD

Unknown ha dit...

Porte poc temps en això d'actualitzar a sovint el meu bloc però si no és per a divertir-te, per a què ho has de fer?
Sempre t'agrada que et posen comentaris, que el nombre de gent que et visita augmente, però al cap i a la fi si no t'agrada el que escrius no duraràs molt en tot això.