divendres, de novembre 23, 2007

9é Premi Bernat Capó de Difusió de la Cultura Popular

Hui, divendres 23 de novembre, a les 21.00 h i a Dénia es lliurarà el 9é Premi Bernat Capó de Difusió de la Cultura Popular, organitzat per Edicions del Bullent.

Hi haurà un sopar-revetlla de lliurament als Salons El Poblet on es gaudirà del menjar típic de la comarca. L'acte serà conduït per Mª Josep Poquet i comptarà amb l'actuació de Cristina Martí, guitarra.

El Premi Bernat Capó, que s'atorga a treballs escrits de difusió de la cultura popular, consistix en una dotació econòmica, una escultura de l'artista de la Marina Alta Ginestar i la publicació del guanyador en forma de monogràfic dins la col·lecció La Farga d'Edicions del Bullent. El guardó pren el nom de l'escriptor benisser Bernat Capó, el qual ha fet una destacada obra literària on es constata l'esforç continuat per difondre els costums, la geografia i forma de fer de la seua comarca i la seua cultura a un nivell més general.

Recorde haver assistit a aquest lliurament-sopar l'any 1999, la primera edició, on li van donar el premi a Joan Pellicer. El segon any també vaig estar quan el premi se'l va endur Fernando Sendra, professor meu a l'institut. Des d'aleshores ja no he tornat a anar.

2 comentaris:

Albert Noguera ha dit...

Fernando Sendra?? De Pego?
Professor de física??

Eixe l'he tingut jo a la universitat!!

Quines coses.....

(Espere que siga ell, o sinó quin comentari més absurd)

Unknown ha dit...

Doncs sí. És el mateix Fernando Sendra, encara que amb aquest nom segur que hi ha molta gent a Pego.