dimecres, d’octubre 17, 2007

Jocs Literaris de Jesús M. Tibau - 26é: l'equació matemàtico-literària

L'escriptor Jesús M. Tibau té un bloc anomenat tens un racó dalt del món en el que escriu comentaris de llibres, fa jocs literaris amb premis, i publica altres seccions més o menys improvisades.

La setmana passada ja vaig participar en el 25è joc literari, de viatge virtual pels Països Catalans
i hui s'acaba de publicar el 26è joc literari: l’equació matemàtico-literària. M'ha fet molta gràcia aquest joc perquè al principi no sabia per on agafar-lo però al final se m'ha encés la llumeta i ho tret de seguida.

Us deixe ací l'enigma que consisteix en resoldre aquestes incògnites i explicar breument el sentit de l’equació.


Si voleu informació de com enviar la resposta aneu a l'entrada original i seguiu les instruccions. Cada dimecres un altre joc literari.

4 comentaris:

Jesús M. Tibau ha dit...

Moltes gràcies per la difusió dels jocs literaris.I sobretot, continua participant.

Unknown ha dit...

Les iniciatives interessants hi ha que recolzar-les sempre.

Carme Rosanas ha dit...

Hola Miquel,

Gràcies per passar pel meu blog, avui he vingut a veure el teu i he llegit i mirar tota una sèrie de posts. Qua he arribat a aquest del joc literari, m'has fet recorda r que el tenia pendent ja que no coneixia les cares d'aquests senyors, però m'has fet entrar el cuquet de la curiositat i al final m'ha vingut la il·luminació necesària. Gràcies doncs i he descobert a més amés que l'Odisea a l'espai te 3 continuacions més. 2010, 2061, 3001... Crec que si els trobo la meva pila de llibre s per llegir tindrà 3 pisos més.

Carme

Unknown ha dit...

Xisssss!!! No sigues indiscreta i dones pistes als que encara no han trobat el lloc per on agafar les fotos i descobrir l'enigma. :-)
Gràcies per la teua visita.