dimarts, d’octubre 30, 2007

Documentos TV - El Mundo Según Google

Hui, dimarts 30 d'octubre, a les 21:30 h. a La 2 emeten un reportatge anomenat "El Mundo Según Google" al programa de Pedro Erquicia Documentos TV.

Aquest reportatge profunditza en aquest motor de cerca que es va fundar amb un capital inicial de 730 euros i ara té un valor que s'estima en 116.000 milions d'euros.

Hi hauria que intentar veure'l sobretot perquè hi apareix Vint Cerf, uns dels pares d'Internet. A mi tot això de les "consparanoies" referents a Google no em sembla que tinga massa base però estic obert a veure aquest tipus de reportatges per tal de poder decidir per mi mateix.

Per als que no pugueu veure'l per La 2 el podeu trobar en castellà a Documental_Google.mpg, encara que l'àudio està un poc tocat, i en anglés com Google: Behind the Screen.

Dediqueu-li 46 minuts de la vostra vida i a veure que en penseu quan acabe.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Sembla un reportatge molt interessant. A veure si no me'n oblido i el veig aquesta nit. Gràcies per l'avís! ;D

Unknown ha dit...

A veure si jo puc arribar a hora per tal d'aconseguir veure-ho. No està clar.

Anònim ha dit...

Reportatge molt bo. Per a mi Google Microsoft i qualsevol companyia que arriba a ser tant gran acaba pel mal camí. Però no és pot negar que han aportat molt.

Unknown ha dit...

Al final vaig poder veure el reportatge. Molt interessant pel que mostra de la forma de treballar de Google. Simplement hi ha que controlar un poc el que fan amb la informació, i que en realitat només l'utilitzen per tal de donar un millor servei.