dilluns, d’octubre 01, 2007

Envia Documents com a PDF en Lloc de Fax

Si t'estàs muntant la més moderna de les oficines caseres segurament no voldràs gastar-te els diners en una caducada màquina de fax, perquè segurament no la necessitaràs.

Fa uns anys potser feia falta tindre algun software de tractament de fax instal·lat a l'ordinador, però això era una especie de pegat. El que s'ha de fer ara és contestar les demandes d'enviament de fax amb un document PDF escanejat adjuntat a un correu electrònic amb el text "T'he adjuntat el document com a PDF. Si encara necessites que te l'envie per fax, dis-m'ho.". La majoria de la gent que ho rep tindrà prou amb el PDF. Està clar que necessites un escàner, però almenys serveix per a més coses que una màquina de fax.

Per a aquells que així i tot et demanen que els envies el fax segurament sempre pots trobar alguna ànima caritativa entre els teus coneguts que tinga fax i te'l puga enviar de manera convencional.

El desitjable seria que tot això dels fax desapareguera en un temps prudencial després d'haver fet la seua bona funció durant els darrers anys.

via: Lifehacker