- 400/500 gr d'espinacs
- 600 gr d'abadejo
- 1 floricol menuda
- 4/6 carxofes
- 2 gots d'arròs (uns 100 gr per persona)
- Alls
- Julivert
- Oli d'oliva
- 6 gots d'aigua
- Sal
Poseu a escalfar l'oli a la paella; sofregiu l'abadejo fins que agafe color i el reserveu. Comenceu a sofregir les carxofes trossejades i afegiu també la floricol, els espinacs, els alls i el julivert. Afegiu l'arròs i pegueu-li unes quantes voltes; a continuació afegiu l'abadejo, doneu-i unes voltes més i ja podeu afegir l'aigua. Quan comence a bullir, rectifiqueu de sal. Deixeu-ho coure uns 5 minut a foc fort i uns 15-20 minuts a foc més suau. Quan estiga cuit, deixeu-ho reposar uns 4-5 minuts.
Via: La Marina Alta - Menjars (2005). Editat per la Mancomunitat Cultural de la Marina Alta.
Via: La Marina Alta - Menjars (2005). Editat per la Mancomunitat Cultural de la Marina Alta.
Entrades relacionades:
2 comentaris:
M'agraden les teues receptes.
Tinc un col·laborador en les receptes que vol mantenir el seu anonimat. A veure si s'anima a seguir amb la secció.
Publica un comentari a l'entrada