- 1 conill trossejat
- 2 cabeces d'alls
- 1 got i mig d'oli
- 1/2 got de brandi
- sal
En una paella amb l'oli calent sofregim el conill prèviament salat. Una vegada estiga daurat posarem el brandi i els alls amb pell i un poc xacats. Taparem la paella i ho courem durant 60 minuts a foc lent. Aquesta recepta pot fer-se amb carn de pollastre, llomello, costelles,...
Via: Receptari de cuina tradicional - Associació de dones de Bellreguard
Entrades relacionades:
4 comentaris:
Uep Miquel!
Amb aquesta vocació teva de cuiner, ja pots anar fent un buit a l'agenda, perquè avui ha tocat a en Ferran Adrià -doctor honoris causa-, i ... ¿qui sap? ;)
Gràcies per l'enllaç Miquel.
Sort, salut i ànims!
Eduard Batlle
Vaia Miquel! Quina bona pinta que fa aquest plat. Tot i ser les 9h del matí, fa menjera! :D
Per a això de la cuina tinc una col·laboració anònima que no vol eixir per ací.
Publica un comentari a l'entrada