- 1 kg de morralla o peix per a fer caldo
- 6-8 creïlles
- 1 ceba trossejada
- jolivert picat
- 1 dent d'all picat
- 2 cullerades de pebre-roig
- 2 fulles de llorer
- oli d'oliva
- 2 tires de pebrera roja
- safrà
- 12-16 clòtxines
- aigua i sal a gust
Es posa tot en una cassola i es sofregeix un poc, fins que la ceba queda blaneta; a continuació s'afegeixen les creïlles a trossos i es posa aigua fins que arribe a arran de les creïlles. Es deixa al foc fins que comence a bullir. A partir d'aquest moment s'abaixa el foc i es deixa fins que vegem que està a punt d'esta cuita la creïlla; en eixe moment es posen les clòtxines i es deixa uns moments fins que el caldo estiga un poc dens.
Via: La Marina Alta - Menjars (2005). Editat per la Mancomunitat Cultural de la Marina Alta.
Via: La Marina Alta - Menjars (2005). Editat per la Mancomunitat Cultural de la Marina Alta.
Entrades relacionades:
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada