- 250 gr d'arròs
- 500 gr de fesols mesclats (pinet, peladilla i de trencar)
- 1/4 kg de pollastre
- 1/4 kg de costelles de porc
- 1/2 got menut d'oli d'oliva
- 2 dents d'all
- 1 tomaca
- 1 pebrera torrada
- 2 litres d'aigua
- Sal i safrà
COM ES FA?
Es sofregeix, en una cassola, la carn trossejada amb la tomaca, els alls i la sal. Quan estiga mig sofregit posem els fesols i ho acabem de sofregir tot.
A continuació aboquem l'aigua amb el safrà i ho deixem coure durant uns 30 minuts. Seguidament incorporem l'arròs i el deixarem coure durant uns 20 minuts.
Abans que s'acabe de coure, afegim unes tires de pebrera torrada.
A continuació aboquem l'aigua amb el safrà i ho deixem coure durant uns 30 minuts. Seguidament incorporem l'arròs i el deixarem coure durant uns 20 minuts.
Abans que s'acabe de coure, afegim unes tires de pebrera torrada.
Via: Receptari de cuina tradicional - Associació de dones de Bellreguard
Entrades relacionades:
5 comentaris:
Doncs el proper arrosset que faci s erà aqest. A mi m'encanta caldoset. El vindré a llegir quan el necessiti.
Mmm... Quina bona pinta que fa! Tinc la sensació de sentir l'oloreta i tot...
Estava molt bo. Ara que ja sembla que ve el fred abelleix menjar aquest tipus d'arròs, per a la calor millor els sequets.
Aquest és l'arròs que fa ma mare però amb conill,per sucar-hi pà.
Avui en sopem!
Publica un comentari a l'entrada