dissabte, de febrer 23, 2008

Californication - Es Pot Escriure una Novel·la en Adobe Reader 8?

Californication és una série de la cadena nord-americana de cable Showtime que es va estrenar per aquelles terres l'estiu passat, que per ací hem pogut veure perquè rodava per Internet i també perquè darrerament s'ha emés per la cadena de satèl·lit Fox. És una série totalment trencadora en el panorama televisiu i pense que no s'havien vist mai uns guions més directes en temes de sexe en una série de televisió. Hem de tindre clar que a Estats Units no s'emet en una cadena generalista, seria impossible.

En la série podem trobar David Duchovny, el que fera de l'investigador Fox Mulder a aquella série dels '90 anomenada 'The X Files' (Expediente X), i que ara fa de l'escriptor d'èxit Hank Moody. Hank s'ha traslladat de Nova York a Los Angeles després de tindre molt d'èxit amb una novel·la que va acabar sent portada al cinema per un director de moda a Hollywood. Però l'estada a Los Angeles no li senta massa bé a la convivència amb la seua parella Karen (Natascha McElhone) i aquesta es separa d'ell enduent-se Becca, la filla que tenen en comú, a viure amb la seua nova parella. Aquest és el punt de partida de la série, i no et puc contar més.

L'objectiu d'aquesta entrada és que em pense que he trobat una errada en una de les escenes de la série, més concretament al principi del capítol 8 de l'única temporada que tenim per ara. Hank està assegut davant del seu Macbook negre amb el pànic de l'escriptor davant la pàgina en blanc i en un moment veiem la següent imatge.


Ara la podem comparar amb aquesta altra imatge que acabe de capturar d'un Adobe Reader 8 amb un arxiu .pdf en blanc acabat d'obrir.


Es pot escriure una novel·la en Adobe Reader 8? En realitat té un Adobe Reader 8 obert o potser és alguna altra aplicació de processament de textos? Què en penses?

3 comentaris:

Una ha dit...

No puedo hablarte en lo relativo a la informática,ya que apenas me defiendo,pero en cuanto a la serie he visto la primera temporada y me ha gustado mucho,pero tampoco creas que es tan transgresora en cuanto al tratamiento del sexo,hay o ha habido series que lo han tratado también con bastante claridad,por ejemplo, la de lesbianas "L", la de la penitenciaría "OZ".Hay actualmente series que trasladan la realidad con bastante similitud.Saludos

Jordi Gonzalez ha dit...

Molt bona observació. Ara entenc perquè està tan bloquejat.

Coincideixo que OZ era molt més dura però he de reconèxier que m'he fet un fart de riure veient la primera temporada.

Faran la segona?? Espero que si.

Unknown ha dit...

Sembla que sí que hi haurà segona temporada de Californication. Comencen a rodar a abril.