dilluns, de febrer 11, 2008

Arròs amb Sépia i Espinacs

INGREDIENTS

  • 250 gr d'arròs
  • 2 sépies
  • 4 gambes
  • 2 alls tendres
  • 1/4 kg d'espinacs
  • 1/2 got menut d'oli d'oliva
  • 1 litre i mig d'aigua
  • Sal, safrà
COM ES FA?
Una vegada netes les sépies i tallades en trossets menuts, es sofregeixen les gambes, els alls, els espinacs i les sépies. Quan està sofregit, s'aboca l'aigua i es deixa coure durant uns 30 minuts. Una vegada el recapte cuit, es posa l'arròs que estarà al seu punt als 20 minuts.

Via: Receptari de cuina tradicional - Associació de dones de Bellreguard

Entrades relacionades:

4 comentaris:

novesflors ha dit...

Supose que la sépia també se sofregeix, no?

Jo també he inclòs una recepta en el meu blog. Igual la coneixes. O no. Sempre està bé compartir, així renovem menjars, veritat? O, com a mínim, n'ampliem la gamma i evitem la monotonia.
Salut.

msolde ha dit...

Correcte, la sépia també es sofregeix. No s'entenia bé per la formulació de la frase. Ara ja està canviat.

Carme R ha dit...

Els arrossos del teu blog! Sempre me'ls vinc a buscar!

msolde ha dit...

@Carme R
Ja saps que els valencians i l'arròs ens portem molt bé.