dimecres, de febrer 27, 2008

Toni Albà - L'Ombra

Cap a principis d'abril tornarem a tindre Toni Albà a l'Auditori d'Ondara, en aquesta ocasió amb l'obra 'L'Ombra'. Serà el dissabte 5 d'abril a les 22.30h i aprofitarem la nit per tal de fer l'acte de lliurament dels Premis Ocell 2007.

Fa tres anys quan Toni Albà va estar a Ondara amb l'obra 'Audiència i-Real' es va quedar molta gent sense entrada així que si penses que vols assistir a aquest acte pots reservar la teua entrada a l'adreça de correu associacioculturalocell [at] gmail.com pel mòdic preu de 15.00€.

Toni Albà és en aquesta ocasió en Quim, un actor especialista en substituir artistes famosos. Amb l’ajuda de vàries màscares de làtex aconsegueix ésser-ne el seu doble exacte. El cervell d'aquestes "feinetes" és en Joan, el seu mànager, amic, confident, conseller, còmplice i mestre. Després d'un temps de gires i substitucions, en Quim comença a patir una mena d'esquizofrènia. Destrossat psicològicament, dubta de la seva personalitat i no sap quan és ell mateix o quan es converteix en els personatges que substitueix. Aterrit, decideix deixar per sempre més aquest JOC perillós que barreja realitat i ficció.

Esperem passar una nit molt agradable amb aquest gran actor.