diumenge, de febrer 17, 2008

Aunión - Retaules de Lluna

El passat divendres 8 de febrer anàrem a la Casa de Cultura d'Oliva a la inauguració de l'exposició del pintor de Bellreguard Vicent Aunión. L'èxit de la convocatòria va ser considerable i la sala d'exposicions i el pati del darrere estaven de gom a gom.

L'exposició està composta per una trentena d'obres de diferent mida i forma, amb obres que formaven diferents tipus de conjunts. El que més em va cridar l'atenció va ser l'ús d'objectes metàl·lics incrustats en la pintura i de sorra enganxada per tal de donar relleu a les obres.

No puc escriure de Vicent Aunión sense pensar en ell com l'amic i la persona que creua les nostres vides i sense el qual d'alguna manera no seríem com som i la nostra història s'hauria escrit d'una altra manera. Ell és, a més, el seu art, i el seu esdevindre forma part d'ell, els seus últims quadres suposen un compendi de tot això i per a mi suposen un plus, una vegada més, que m'impulsa a seguir vivint-la.
Josep M. Alfaro, periodista.

Després de més d'una hora d'estar per l'exposició i pel pati posterior on es servia el 'catering' de torn ens en vam anar cap a casa amb la sensació d'haver vist una exposició interessant. Tens encara una setmana per tal de fer una volta per aquesta exposició.

AUNIÓN "Retaules de Lluna"
SALA D'EXPOSICIONS CASA DE CULTURA D'OLIVA
CALENDARI: Del 8 al 24 de febrer de 2008

1 comentari:

Jordi Gonzalez ha dit...

Bon dia.
Vull afegir un bloc amb del.icio.us com el teu però no em surto amb el codi html a utilitzar.
Me'l pots passar?
Gràcies.