dilluns, de febrer 11, 2008

Arròs amb Sépia i Espinacs

INGREDIENTS

  • 250 gr d'arròs
  • 2 sépies
  • 4 gambes
  • 2 alls tendres
  • 1/4 kg d'espinacs
  • 1/2 got menut d'oli d'oliva
  • 1 litre i mig d'aigua
  • Sal, safrà
COM ES FA?
Una vegada netes les sépies i tallades en trossets menuts, es sofregeixen les gambes, els alls, els espinacs i les sépies. Quan està sofregit, s'aboca l'aigua i es deixa coure durant uns 30 minuts. Una vegada el recapte cuit, es posa l'arròs que estarà al seu punt als 20 minuts.

Via: Receptari de cuina tradicional - Associació de dones de Bellreguard

Entrades relacionades:

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Supose que la sépia també se sofregeix, no?

Jo també he inclòs una recepta en el meu blog. Igual la coneixes. O no. Sempre està bé compartir, així renovem menjars, veritat? O, com a mínim, n'ampliem la gamma i evitem la monotonia.
Salut.

Unknown ha dit...

Correcte, la sépia també es sofregeix. No s'entenia bé per la formulació de la frase. Ara ja està canviat.

Anònim ha dit...

Els arrossos del teu blog! Sempre me'ls vinc a buscar!

Unknown ha dit...

@Carme R
Ja saps que els valencians i l'arròs ens portem molt bé.