INGREDIENTS (per a 4 persones)
- 1 litre de llet
- 6 ous
- 200 gr. de sucre
- 1/4 kg de panses (sense pinyol)
- 3 cullerades soperes d'ametles mòltes
- Caramel líquid
COM ES FA?
En un recipient es barregen tots els ingredients, excepte les panses i el caramel. En els motlles individuals es posa el caramel líquid. Després s'omplin els motlles amb el líquid resultant de la barreja, les panses i es osa al bany maria durant tres quarts d'hora.
Via: La Marina Alta - Menjars (2005). Editat per la Mancomunitat Cultural de la Marina Alta.
Via: La Marina Alta - Menjars (2005). Editat per la Mancomunitat Cultural de la Marina Alta.
6 comentaris:
Mmmmm, quina bona cara que té aquest flam!
Gràcies, altre cop, per la recepta.
Una cosa t'ho he dit en un comentari anterior no sé si ho hauràs vist, el nostre blog www.blocjovecalp.blogspot.com també és de la comarca xddd.
Salut i és una bona idea!
@miq, els companys de la feina també estan d'acord amb tu, però ells l'han tastat.
@el llaurador de l'horta, home, ja sé que Calp està en la Marina Alta.
avui provaré a fer-lo i ja veurem que tal em queda
Apuntada queda la recepta. Quina bona pinta que fa!
Hola ¡Bon dia! ¡Boníssima recepta!
Som l'equip de la Sirena i estem realitzant un concurs de vídeo receptes al nostre blog, ens encantaría la teva participació. Et deixem el link per si t'animes:
http://blog.lasirena.es
¡Moltes gràcies! :)
Publica un comentari a l'entrada