- 1 floricol menuda
- 2 manolls d'alls tendres
- 600 gr. d'abadejo
- 100 gr. d'arròs per persona
- Oli
- Sal
- Safrà
- Aigua
Es sofrig l'abadejo fins enrossir-lo i retireu-lo de la paella. Sofregiu la floricol fins que vaja prenent color i també els alls tallats a trossets. Afegiu l'arròs i pegueu-li unes quantes voltes; poseu l'abadejo i pegueu unes quantes voltes més. Afegiu l'aigua. Quan comence a bullir poseu el safrà i rectifiqueu de sal i es deixa coure 5-6 minuts a foc fort, per a anar baixant-lo a continuació. Deixeu coure uns 20 minuts fins que s'eixugue i es deixa reposar uns 5 minuts abans de servir.
Via: La Marina Alta - Menjars (2005). Editat per la Mancomunitat Cultural de la Marina Alta.
Entrades relacionades:
2 comentaris:
Jo et mato!!! Perquè em posses aquestes delícies si encara em falten dues hores per dinar...
El problema no està en l'hora en que jo publique l'entrada sinó quan la llegeixes tu... ja saps que no has de llegir el meu bloc quan tingues fam.
Publica un comentari a l'entrada