divendres, de febrer 24, 2006

Hi ha que triar, tot no pot ser - Dilbert


via RSS dilbert

Solució

Departamento técnico, ¿dígame? ¿Ha probado a apagarlo y encenderlo?

Respuesta instantánea, universal y efectiva,
de los técnicos de IT Crowd (2006)

via microsiervos

dijous, de febrer 23, 2006

Les parts del cervell - Pinky and the Brain

Recorde aquesta série de fa uns anys a La Primera. Era una série que se n'eixia del normal. Pinky era un embobat i Cerebro era el que volia conquerir el món. Al final sempre es salvaven gràcies a Pinky.

Hui he trobat aquest enllaç a un video on Cerebro explica les parts del cervell (en anglés).



via pjorge.com

dilluns, de febrer 20, 2006

Fairuza Balk al Metro de València


Aquest matí he vist una xica al Metro de València que s'assemblava moltíssim a Fairuza Balk. M'he quedat sorprés de veure com de semblants eren. Només l'he vista durant 1 minut però fins que he arribat a l'altra parada pensava que havia vist una doble d'aquesta actriu.

Podeu trobar més informació sobre aquesta actriu ací.

La grip aviària en Espanya


' En España estamos pendientes de la muerte de un pato en Navarra'

Cadena SER
Informatiu de les 7.30 h

La notícia m'ha semblat d'un surrealisme total. Tota España pendent de la mort d'un pato en Navarra.

diumenge, de febrer 19, 2006

Marxa Intercomarcal Simat de la Valldigna



Aquest matí hem anat a Simat de la Valldigna a la Marxa Intercomarcal que organitzava el Centre Excursionista de Canals. A l'arribar ens han donat timonet i dolços. La pujada inicial ha estat dureta i fins i tot ens hem perdut a la mitja hora d'anar caminant. Després d'arribar a un coll hem esmorzat i ja hem baixat fins el poble. En total 4 hores de caminar per la muntanya.

He penjat les fotos ací.

dilluns, de febrer 13, 2006

El vídeo de la commemoracio dels 300 anys de la Guerra de Successió a Dénia

Dissabte vàrem anar al concert de Lluís Llach. Hi havia un munt de gent i un ambient molt agradable. Segons els mitjans de comunicacio hi havia prop de 4000 persones entre el públic del concert que va fer Lluís Llach amb la col·laboracio de l'Orferó Navarro Reverter de València i la Banda de Música de Dénia. El punt final de l'actuació el va posar la interpretacio de 'Campanades a mort'.

Dénia ha commemorat el passat cap de setmana l'inici dels 300 anys de la Guerra de Successió, amb un homenatge a les ciutats represaliades i al general Joan BaptistaBasset que va servir per a fer un repàs de la guerra i per areivindicar la memòria històrica. Carles Santos, Lluís Llach i altres personalitats dels àmbits polític i cultural delpaís van participar-hi. VilaWeb us ofereix un vídeo(cliqueu ací) que resumeix els actes de Dénia.

Canción de libertad


Canción de libertad. Amit Chaudhuri. Muchnik Editores. ISBN: 84-7669-441-5. Castellà.





Canción de libertad, ambientada a Calcuta l'any 1993, té com a protagonista la ciutat i dues de les famílies que habiten en ella. La primera la formen Khuku i el seu marit Shib, que treballa a mitja jornada en el sector públic; el seu fill viu a Estats Units des de fa uns anys. Una vella amiga de Khuku, Mini ve a visitar-los mentre es recuper de l'artritis. Khuku i Mini s'entretenen parlant de la família, els amics, les cases, la salut, ... No molt lluny d'ells viu la segona família: el germà de Khuku, Bhola, la seua dona, el seu fill Bashkar i la seua filla Piyu; el seu altre fill, Manik, se n'ha anat a viure a Alemanya. Bashkar, per a preocupació de la seua família, acaba d'apuntar-se al Partit Comunista, desapareix pels matins per tal de vendre el diari del partit i es dedica a fer teatre reivindicatiu pels carrers.

Una novel·leta interessant però res per a emocionar-se. Unes horetes en un ambient indi i res més. Es veu que en l'edició que hi ha ara en anglés eren tres novel·letes en un sol volum anomenat 'Freedom Song'.

Segon llibre del 2006. Ja me'n queden menys...

Llibres 2006
  1. El año de la muerte de Ricardo Reis.

dimecres, de febrer 08, 2006

Sobre las Bibliotecas (Carl Sagan)

Las grandes bibliotecas del mundo contienen millones de volúmenes, el equivalente a unos 1014 bits de información en palabras, y quizás a 1015 en imágenes. Esto equivale a diez mil veces más información que la de nuestros genes, y unas diez veces más que la de nuestro cerebro. Si acabo un libro por semana sólo leeré unos pocos miles de libros en toda mi vida, una décima de un uno por ciento del contenido de las mayores bibliotecas de nuestra época. El truco consiste en saber qué libros hay que leer. La información en los libros no está preprogramada en el nacimiento, sino que cambia constantemente, está enmendada por los acontecimientos, adaptada al mundo. Han pasado ya veintitrés siglos desde la fundación de la Biblioteca alejandrina. Si no hubiese libros, ni documentos escritos, pensemos qué prodigioso intervalo de tiempo serían veintitrés siglos. Con cuatro generaciones por siglo, veintitrés siglos ocupan casi un centenar de generaciones de seres humanos. Si la información se pudiese transmitir únicamente de palabra, de boca en boca, qué poco sabríamos sobre nuestro pasado, qué lento sería nuestro progreso. Todo dependería de los descubrimientos antiguos que hubiesen llegado accidentalmente a nuestros oídos, y de lo exacto que fuese el relato. Podría reverenciarse la información del pasado, pero en sucesivas transmisiones se iría haciendo cada vez más confusa y al final se perdería. Los libros nos permiten viajar a través del tiempo, explotar la sabiduría de nuestros antepasados. La biblioteca nos conecta con las intuiciones y los conocimientos extraídos penosamente de la naturaleza, de las mayores mentes que hubo jamás, con los mejores maestros, escogidos por todo el planeta y por la totalidad de nuestra historia, a fin de que nos instruyan sin cansarse, y de que nos inspiren para que hagamos nuestra propia contribución al conocimiento colectivo de la especie humana. Las bibliotecas públicas dependen de las contribuciones voluntarias. Creo que la salud de nuestra civilización, nuestro reconocimiento real de la base que sostiene nuestra cultura y nuestra preocupación por el futuro, se pueden poner a prueba por el apoyo que prestemos a nuestras bibliotecas.

Extraido del libro “Cosmos”

via unaaldia.net

diumenge, de febrer 05, 2006

Blog.Worm

Jo també m'apunte a estar infectat.


Blog.Worm

dissabte, de febrer 04, 2006

200 aplicaciones gratuitas WEB 2.0 (... y 1.0...

Un recull de 200 aplicacions online on segur que trobes alguna que et fa el pes.
 
Audio - Podcast | Cercadors | Comunicació | Discs Durs Online i Sincronitzadors | Distribució de coneixements | Fotografia i Video | Google | Lectors RSS | Mails amb veu | Marcadors Socials i Favorits | Música | Navegadors i Extensions | Notícies | Office, Gestió de projectes, Agendres - Organitza la teua vida | Panels de treball - Pàgines d'inici | Xarxes Socials (com fe amics) | Url Virtuals | Utilitats per a Blogs | Utilitats per a diseny | Wikis i com crear pàgines a Internet | Altres
 

The Best PowerPoint Slide. Ever.

Només hi ha que posar aquesta diapositiva en el Powepoint d'algú que et demane ajuda i segur que ja no te'n torna a demanar. En una presentació d'unes 50 diapositives i amb un usuari novell segur que és fàcil de fer.
 
no_signal

El año de la muerte de Ricardo Reis

El año de la muerte de Ricardo Reis. José Saramago. Ediciones Alfaguara. ISBN: 84-204-8437-7. Castellà.







Primer llibre que acabe en el 2006. Espere enguany poder organitzar-me millor el temps per a llegir. Anem a fixar-nos un objetiu de 20 llibres llegits a final d'any encara que potser són més.
Per tal de llegir aquest llibre és millor haver-se introduit abans en l'univers de Pessoa per tal de poder entendre el concept d'heterònim.