dissabte, de desembre 15, 2007

Planifica el teu Lloc de Treball Ergonòmic

Com seria el teu lloc de treball ergonòmic òptim? A la web de la companyia Ergotron podem trobar una eina que ens pot ajudar a ajustar el nostre lloc de treball a les nostres necessitats ergonòmiques. Només fent clic en la nostra altura, després de passar al sistema mètric, ens dirà una sèrie de paràmetres com: l'alçada del nostres ulls quan estem asseguts, l'alçada de la cadira, i d'altres. Si compareu això amb la vostra situació actual possiblement podreu saber d'on us ve el mal d'esquena crònic que teniu.


Enllaç: Workspace Planner
Via: lifehacker.com

4 comentaris:

mercè ha dit...

ei això està molt bé, haurien de fer molta difussió. Jo pateixo de mal d'esquena arrel de treballar quasi dos anys asseguda i en males condicions!

mercè ha dit...

en realitat em dic mercè no sé pq coy surt espluga viva!!!!

Caterina Cortès ha dit...

Vaig estudiar una mica d'ergonomia i per exemple a la meva taula de la feina no es compleix quasi res! Però clar, quan et queixes o ho comentes amb els caps, molts es pensen que si demanes un reposapeus, o el que sigui, només són capricis. SI els acabes per convèncer, et contesten amb evasives: més endavant ho mirarem, ara no ens podem permetre comprar material nou... Jo tinc una pantalla com les d'abans, les grosses i he demanat una plana. No per res sino perquè aquestes són més aconsellables per la vista i no transmeten radiacions. Me la posaran? Hi ha algusn privilegiats que ja la tenen. Jo no sé si l'arribaré a veure algun dia damunt la taula... En fi.

Unknown ha dit...

Hui he estat comprovant el meu lloc de treball a la feina i la veritat és que he pogut aplicar el que diu aquesta eina. Només la teula em queda un poc alta. Però unes companyes meues que són més baixetes tenen la taula massa alta per tal de treballar amb el ratolí. Necessitaríem taules i cadires ajustables individualitzades i no eixe mobiliari uniforme per a tots.