dimarts, de desembre 18, 2007

Conill amb Alls

INGREDIENTS

  • 1 conill trossejat
  • 2 cabeces d'alls
  • 1 got i mig d'oli
  • 1/2 got de brandi
  • sal
COM ES FA?
En una paella amb l'oli calent sofregim el conill prèviament salat. Una vegada estiga daurat posarem el brandi i els alls amb pell i un poc xacats. Taparem la paella i ho courem durant 60 minuts a foc lent. Aquesta recepta pot fer-se amb carn de pollastre, llomello, costelles,...

Via: Receptari de cuina tradicional - Associació de dones de Bellreguard

Entrades relacionades:

4 comentaris:

Queralbs ha dit...

Uep Miquel!

Amb aquesta vocació teva de cuiner, ja pots anar fent un buit a l'agenda, perquè avui ha tocat a en Ferran Adrià -doctor honoris causa-, i ... ¿qui sap? ;)

Eduard Batlle ha dit...

Gràcies per l'enllaç Miquel.

Sort, salut i ànims!

Eduard Batlle

Caterina Cortès ha dit...

Vaia Miquel! Quina bona pinta que fa aquest plat. Tot i ser les 9h del matí, fa menjera! :D

Unknown ha dit...

Per a això de la cuina tinc una col·laboració anònima que no vol eixir per ací.