dimarts, de desembre 11, 2007

Guisat Mariner

INGREDIENTS
(per a 4 persones)

  • 1 kg de morralla o peix per a fer caldo
  • 6-8 creïlles
  • 1 ceba trossejada
  • jolivert picat
  • 1 dent d'all picat
  • 2 cullerades de pebre-roig
  • 2 fulles de llorer
  • oli d'oliva
  • 2 tires de pebrera roja
  • safrà
  • 12-16 clòtxines
  • aigua i sal a gust
COM ES FA?

Es posa tot en una cassola i es sofregeix un poc, fins que la ceba queda blaneta; a continuació s'afegeixen les creïlles a trossos i es posa aigua fins que arribe a arran de les creïlles. Es deixa al foc fins que comence a bullir. A partir d'aquest moment s'abaixa el foc i es deixa fins que vegem que està a punt d'esta cuita la creïlla; en eixe moment es posen les clòtxines i es deixa uns moments fins que el caldo estiga un poc dens.

Via: La Marina Alta - Menjars (2005). Editat per la Mancomunitat Cultural de la Marina Alta.

Entrades relacionades: